IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс проговори за скандала с голите си снимки

8 октомври 2014 08 46

Звездата не смята, че има от какво да се срамува

Снимка: сп. Vanity Fair

Снимка: сп. Vanity Fair

Дженифър Лорънс за първи път коментира хакерския скандал, при който пострадаха десетки жени-знаменитости. Техните iClouds бяха хакнати и в Мрежата изтекоха техни лични, голи снимки.

Дженифър казва за скандала следното в списание Vanity Fair: "Само защото аз съм публична личност, защото съм актриса, не означава, че някой може да навлиза в личната ми територия. Това е моето тяло и трябва да бъде мой избор на кого да го показвам. Това беше абсолютно отвратително и аз не мога да повярвам, че живея в такъв свят!"

В интервюто звездата заявява още, че се е отказала да прави официално изявление по темата веднага след изтичането на снимките защото: "Всяка дума, която се опитвах да напиша ме караше да плача или да се ядосвам. Започнах да пиша извинение, но няма за какво да се извинявам. По времето, когато съм си правила тези снимки бях в страхотна връзка и то в продължение на четири години."

(Тя говори за връзката си с британския актьор Никълъс Холт, с когото се раздели през лятото.)

Лорънс добавя: "Времето лекува. Вече дори не се ядосвам толкова. Имам нужда просто да намеря моя собствен мир." 24-годишната носителка на "Оскар" в момента излиза с вокала на групата Coldplay - Крис Мартин. Според слуховете Крис бил много влюбен в младата актриса и вече дори планирал да я запознае с децата си от своята отчуждена съпруга Гуинет Полтроу - Епъл и Моузес. 

"Крис е влюбен в Джен и те много се забавляват заедно. Той иска да се увери, че тази връзка има бъдеще, преди да я запознае с децата", твърди приближен до певеца пред Radaronline.com.

Снимка: сп. Vanity Fair

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

sde ( преди 9 години )
къде можем да видим снимките?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар