IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър поема по нов път

8 октомври 2014 13 15

Певецът решен да работи върху себе си и кариерата си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Съвсем скоро Джъстин Бийбър предостави на феновете си своя снимка, на която личи, че от козята брада на певеца вече няма и следа.

Обръснатата визия бе придружена с послание, което гласеше, че току-що е „обръснал чудовището“.

Успоредно с променения външен вид, авторът на песента „Boyfriend“ се опитва да изкупи грешките от последните си действия, предприемайки драстични мерки в пътя към отказване от алкохола и възобновяване на звездната му певческа кариера.

„Джъстин се похвали на приятелите си за новия здравословен начин на живот, който води“, споделя анонимен източник. „Той вече не пие и спря да яде вредни храни. Имаше няколко тежки момента през последните месеци и се надява, че с това ще постави ново начало.“

По последни сведения, певецът е започнал консултации с професионалист от клиниката в Лос Анджелис, който да му помогне да превъзмогне своето импулсивно поведение, последвано от няколко „срещи“ със закона по-рано тази година.

„Твърде е рано да се каже дали това е с положителен ефект, но фактът, че Джъстин продължава в този дух и вече премина първата част от сесиите, говори достатъчно.“, споделят близки до звездата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Manuela ( преди 9 години )
I love you Justin vqrvam v teb i vinagi shte ti vqrvam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Ani Belieber ( преди 9 години )
Az sum sigurna i ubedena v teb JUSTIN I LOVEEE YOUUU JUSTINNN
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
BELIEBER ( преди 9 години )