IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Гарнър се пошегува с мъжествеността на съпруга си

8 октомври 2014 13 57

Преди два дни актрисата неволно показа стягащото си бельо на червения килим

Дженифър без да иска показа стягащото си бельо; Снимка: Splash News

Дженифър без да иска показа стягащото си бельо; Снимка: Splash News

Очевидно Дженифър Гарнър не е притеснена от факта, че преди два дни допусна неизправност в облеклото си и позволи на журналистите да снимат стягащото ѝ бельо на премиерата на филма „Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day“.

Ден по-късно чаровната холивудска актриса даде интервю пред топ водещата Елън Де Дженеръс, където се пошегува с мъжествеността на съпруга си Бен Афлек. Тя каза, че половият орган на мъжа ѝ е толкова голям, че сигурно операторите са го заснели с „широк обектив“ в една от голите сцени в неговия нов филм „Не казвай сбогом“ (Gone Girl).

42-годишната звезда е омъжена за Бен от 2005 г. насам и двамата имат три деца. Тя заяви още, че смята, че трилърът има такъв голям успех в боксофиса именно заради пениса на Бен, който уж щял да бъде едва загатнат, а се виждал съвсем ясно.

Гарнър добави, че половият член на мъжа ѝ изглежда много по-добре на 3D прожекция на филма и че си заслужава хората да дадат малко повече пари за билет, но да идат да гледат лентата на IMAX, както самата тя е направила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари