IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пола Патън е готова за развод с Робин Тик

9 октомври 2014 06 38

Актрисата е подала молба в съда в Лос Анджелис

Пола и Робин в началото на 2014-та; Снимка: Getty Images

Пола и Робин в началото на 2014-та; Снимка: Getty Images

Актрисата Пола Патън е подала молба за развод с отчуждения си съпруг Робин Тик в съда в Лос Анджелис. Двамата са заедно от гимназията, а бяха женени осем години. Те се разделиха през февруари 2014-та, но той дълго време я умоляваше да се съберат.

Той се опита да спечели съпругата си обратно, като дори плака на сцената на наградите BET през юни, заявявайки пред тълпата: „Добър вечер, моето име е Робин Тик и бих искал да посветя тази песен на жена ми, която много ми липсва.“

Източник, близък до изпълнителя на хита „Blurred Lines“, казва пред списание US Weekly, че бракът на двойката е бил дълго време в криза и че раздялата и разводът им не са изненада.

Голямата, но скандална слава за Робин дойде през 2013-та по време на изпълнението му с Майли Сайръс на видеонаградите на MTV. Малко по-късно самият той си призна, че е изневерявал на Патън и че е имал проблеми с алкохола и наркотиците.

Според сайта TMZ Пола е цитирала непреодолими различия със съпруга си като мотив в молбата си за развод и е заявила, че иска съвместно юридическо и физическо попечителство над 4-годишния им син Джулиан.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари