IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Неймар и Жерар Пике са новите лица на Replay

10 октомври 2014 09 28

Футболните звезди участват в рекламата заедно с топмодела Алесандра Амброзио (ВИДЕО)

Снимка: Replay

Снимка: Replay

Италианската модна марка Replay привлече най-големите звезди на ФК „Барселона“ – Неймар, Жерар Пике, Луис Суарес, Андрес Иниеста и хърватина Иван Ракитич да демонстрират новата колекция деним Hyperflex, който осигурява 100% еластичност, адаптивност и комфорт.

В горещата имиджова кампания на бранда участва и бразилският супермодел и ангел на Victoria's Secret Алесандра Амброзио, която влиза в ролята на секси изследователка, която измисля иновативната технология на въпросния деним.

За да покажат колко комфортни са дънките от линията Hyperflex, футболистите от „деним тийм“ правят най-гъвкавите пози, на които са способни, като например да ритат топката високо във въздуха. Освен че са доста секси, за дънките Hyperflex може да се каже, че са направени от ликра, полиестер и памук и формата и линията им се запазват и след дълго носене.

Според официалния сайт на Барса, Replay Hyperflex е официалната марка, която облича в ежедневието всички футболисти на отбора.

Снимка: Replay

Снимка: Replay

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари