IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шая Лебьоф тръгна по розов клин от ликра

14 октомври 2014 09 08

Това е странният начин на актьора да подкрепи борбата с рака на гърдата

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Шая Лебьоф парадира из улиците на Лос Анджелис вчера със своя розов клин от ликра. Това се оказа странният начин на скандалният актьор да повиши информираността за рака на гърдата, подкрепяйки каузата в борбата с болестта.

Шая, който съвсем скоро ще гледаме в новия филм на Брад Пит "Fury", дори се наведе, за да могат папараците добре да снимат надписа на клина му (който се намираше на задните му части).

Брадатият Лебьоф, който напоследък се е превърнал в истински спортен маниак, наскоро гостува в шоуто на топводещата Елън Дедженерис, която всъщност му подари щампования с бели букви розов клин, проявявайки оригиналното си чувство за хумор.

Снимка: Warner Bros

Повече от година 28-годишният, иначе доста талантлив актьор, се държеше странно и невъздържано и дори през лятото беше арестуван в Ню Йорк заради "хаотичното си и налудничаво поведение".

Счита се, че в момента той се лекува от пристрастяването си към алкохола и се опитва да страни от неприятности. Именно за това той е заложил на активният спорт, а въпросният цикламен клин вече явно ще е неразделна част от спортната му екипировка. 

Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари