IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейство Тимбърлейк очакват бебе?

15 октомври 2014 12 16

Съпругата на Джъстин – Джесика Бийл е видимо напълняла

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Според най-новите слухове Джъстин Тимбърлейк и съпругата му – актрисата Джесика Бийл очакват първото си дете заедно. Красивата брюнетка беше уловена от папараците да се разхожда по плажа в Сидни, Австралия с подозрително заоблено коремче.

32-годишната Джесика е омъжена за поп звездата точно от две години. Бийл е известна с това, че е спортна натура и че се грижи много за добрата си форма, така че медиите изключват да е напълняла случайно.

В момента семейство Тимбърлейк се намира в Нова Зеландия, откъдето пък Джъстин публикува романтичен кадър с жена си, който още повече засилва спекулациите, че двамата са в щастливо очакване.

В момента 33-годишният певец е на световното си турне „20/20 Experience World Tour“, а Джесика го придружава плътно навсякъде, загърбвайки своята кариера в киното. През 2013-та имаше слухове, че Джъстин иска да отложи плановете за бебе, за да може да се съсредоточи върху възкресяването на музикалната си кариера, което вече направи.

Джъстин и Джесика гледат крайбрежието около Окланд, Нова Зеландия; Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари