IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес доказа, че е кралица на селфитата

20 октомври 2014 14 18

Певицата обожава да пуска свои снимки в социалната мрежа

Джей Ло; Снимка: Instagram

Джей Ло; Снимка: Instagram

Дженифър Лопес е на 45 години и продължава да изглежда повече от зашеметяващо. Дори повече – сякаш с всяка изминала година певицата се разхубавява още и още! Всъщност Джей Ло не разчита само на природните си дадености, за да покорява своите фенове и да изглежда добре.

Тя посещава фитнеса всеки ден и определено се гордее с външния си вид. Едва ли някой се съмнява в това, имайки предвид, че звездата е кралица на селфитата и обожава да публикува свои снимки в социалната мрежа. Един от последните кадри на Дженифър отново е селфи, на което тя гордо показва стегнатия си корем.

Освен всичко друго, звездата бе решила да използва и друг прийом от „селфи културата“ – снимане в огледалото, който е познат на повечето почитатели на селфито. Малко по-късно Джей Ло зарадва феновете си с друга снимка, този път близък кадър на лицето си. Латината често обича да показва перфектния си грим или пък напълно натуралната си красота в близък кадър.

Дженифър Лопес поддържа страхотната си форма, упражнявайки се с треньора на звездите Трейси Андерсън. Тренировките на певицата са предназначени най-вече за повишаване на издръжливостта и за поддържане на извитите ѝ форми.

Влезте в нашата галерия и разгледайте някои от последните селфита на Дженифър Лопес.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )
Гонго ( преди 9 години )
Освен че е *** трътка - нищо друго не доказва с това...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар