IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте гаджето на Робърт Патинсън как пее и танцува (ВИДЕО)

23 октомври 2014 15 06

FKA twigs е звездата в нова реклама

Снимка: FKA twigs

Снимка: FKA twigs

Гаджето на Робърт Патинсън пее и танцува в нова реклама и постепенно започва да излиза от сянката на известния актьор. Певицата FKA twigs рекламира Google Glass (умна платформа, която ви помага да получите точно това, което искате – снимки и видео, съобщения, приложения и др.), а кампанията цели да заинтригува аудиторията от новото поколение, като привлича талантливата брюнетка.

26-годишната дама, която стана известна като новата приятелка на холивудския актьор, е популярна като изпълнителка на електронна музика и автор на песни. В момента тя е на турне с последния си албум „LP1“, за който наскоро беше номинирана за наградата „Mercury“ – британската версия на „Грами“.

В новата реклама бившата танцьорка се разглежда с помощта на очила и търси вдъхновение в интернет. По време на клипа тя танцува впечатляващо и пее части от няколко свои песни.

Самата тя написа в Twitter: „Много съм горда и развълнувана да споделя с вас рекламата, на която съм и режисьор.“ Видеото е разгледано от повече от 700 хиляди души в YouTube, само за два дни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne gi poznavam i ne se int4eresuvam ot kliuki za drugi hora
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар