IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камелия Воче иска да напусне VIP Brother

24 октомври 2014 12 00

Албена и Людмила накараха Камелия да си събере багажа

Снимка: novatv.bg

Снимка: novatv.bg

Отношенията между Камелия Воче, Албена Вулева и Людмила Захажаева стигнаха точката на кипене. Воче си събра багажа и поиска да напусне VIP Brother.

Албена от години се слави със скандалната си репутация и заклеймява известните и затова беше приета с известни резерви от съквартирантите във ВИП къщата. След влизането на майка ѝ Людмила, Вулева беше определена като „по-малкото зло“, а майка и дъщеря създадоха най-силния отбор по късане на нерви, който тази Къща е виждала.

Най-потърпевш от дуета Вулеви е Камелия Воче. Тя най-често влиза в пряк конфликт с Людмила, а повод за скандали винаги са хигиенните навици на рускинята. В новата седмична мисия „Демокрация“ съквартирантите взимат решения по различни битови въпроси чрез демократично гласуване, или така поне си мислят. Тайната мисия на Албена е да бъде единствената, чийто глас се зачита, без другите да разберат. Това директно я превръща в абсолютен диктатор под прикритие.

Днес съквартирантите трябва да изберат кои да са двете чистачки, които да излъскат Къщата до блясък. Албена на драго сърце изпраща Камелия Воче и Кали да се трудят и именно това решение отприщва поредица от скандали. Резултатът – Воче си събира багажа и иска да напусне най-известната Къща. Колко тежки трябва да бъдат разменените думи и колко силно опънати нервите, за да се стигне до такова решение, ще разберете тази вечер от 20.00 часа по Нова.

Междувременно семейство Манови продължават да са във война, а Жени – да спи при Кали. След многократни опити да намери близост със съпругата си, Тачо ще я предупреди, че може да потърси ласки при други жени. Поводът не закъснява, а Елена Кучкова се оказва в ролята на изкусителка, която „невинно“ моли за помощ в кухнята. Тази вечер, на живо в ефира на Нова, ще стане ясен последният номиниран за тази седмица. За първи път в 10-годишната история на предаването Big Brother оставя на феновете да вземат това важно решение.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

s.trifonova_53@abv.b ( преди 9 години )
Еми крайно време е умните и интелигентните-в това число Воче и Йорданка,да разберат,че тук не им е мястото и че престоят уронва имиджа им.Грехота е тези умни и красиви жени да сред хора толкова ниска топка
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар