IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага призна, че взима антидепресанти

27 октомври 2014 15 38

Попзвездата изненада феновете си с разкритието, че е страдала от депресия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лейди Гага изненада феновете си с признанието, че взима хапчета за лечение на депресия. Попзвездата сподели това с публиката си по време на своя концерт в Лондон, в четвъртък (23 октомври).

Певицата каза, че все още ежедневно приема антидепресанти, които ѝ помагат да се справи със стреса и промените в настроението си. Звездата за първи път говори открито за битката си с депресията, от която започва да страда през миналата година.

В британската столица Гага призна, че в края на 2013-та е започнала да се чувства невероятно потисната и мрачна и затова лекарите ѝ предписали хапчета за борба с това състояние.

Тя заяви пред публиката следното: „Продължавам да взимам лекарствата за депресия всеки ден. Имаше период, в който се чувствах много нещастна без основателна причина. Просто не виждах светлината в тунела. Истината е, че на депресията трябва да се обръща по-голямо внимание. На нея трябва да се гледа много по-сериозно!“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари