IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зое Салдана: Бебетата са ми по-важни от кариерата

28 октомври 2014 11 26

Актрисата заяви, че смята да си вземе отпуск по майчинство

Зое със съпруга си Марко; Снимка: Getty Images

Зое със съпруга си Марко; Снимка: Getty Images

Зое Салдана, която трябва да роди своите момчета-близнаци само след няколко седмици, намекна, че смята да поизостави кариерата си в Холивуд след появата на синовете си.

Актрисата заяви, че не иска да се втурва обратно на работа веднага след раждането на бебетата, както правят повечето ѝ колежки, а че смята да си вземе заслужен отпуск по майчинство.

Звездата от „Пазителите на Галактиката“, която е омъжена за италианския художник Марко Перего, каза пред списание Entertainment Weekly следното: „Знам, че нещата ще се наместят някак. Трябва да кажа, че съм много щастлива, че съм работила със страхотни продуценти и творци във всичките си проекти досега. Получила съм много разбиране и подкрепа от хората в киноиндустрията, относно личния си живот и това, което ми се случва в момента.“

Тя добави: „И все пак няма да се откъсна от децата си, за да отида на работа. Понякога един снимачен ден е 16 часа!“ Факт е обаче, че 36-годишната актриса е подписала договор да участва в двете продължения на блокбъстъра на Джеймс Камерън „Аватар“, които трябва да започнат да се снимат следващата година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари