IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила и Аштън заведоха бебето на ресторант

29 октомври 2014 08 51

Актрисата показа стройна фигура само един месец след раждането на дъщеря си

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Мила Кунис и Аштън Кътчър заведоха новородената си дъщеря Уайът на ресторант в Лос Анджелис. Освен това актрисата показа стройната си фигура, въпреки че роди бебето на 1 октомври.

Талантливата брюнетка и нейният годеник явно са решили да излязат в събота вечер, но са предпочели да вземат детето с тях, а не да го оставят у дома на грижите на бавачки.

На влизане в ресторант „The Gadarene Swin“ в Ел Ей, звездата от „Черният лебед“ показа слабите си крака в чифт тесни дънки. Аштън, от своя страна, демонстрира, че е грижовен баща, носейки спящото бебе внимателно в кошчето за кола.

Новите родители се познават от 1999 г., когато започнаха да се снимат в ситкома „That '70s Show“. Двамата дълги години бяха просто приятели и добри колеги, до 2012-та, когато той се раздели с бившата си съпруга Деми Мур. Тогава двамата преоткриха отношенията си, а Мила наскоро каза, че Кътчър е нейна сродна душа и че никога не би се навила да се омъжи, ако трябваше да е за друг мъж.

Това е първата публична поява на двойката след раждането на Уайът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари