IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенно отслабване – Лиляна Ангелова се довери на Zerona!

31 октомври 2014 09 10

Светската репортерка на „Папараци“ сподели опита си с медицинския лазер пред Tialoto.bg

Снимка: Zerona

Снимка: Zerona

Въпреки краткото и неубедително лято, грижите за тялото и добрата физическа форма продължават.

Лиляна Ангелова е запален последовател на целогодишно здравословния начин на живот, физическа активност и правилното хранене. И това определено си личи от перфектния ѝ външен вид.

Затова светската репортерка сподели с нас как поддържа фигурата си...

Кой е най-важният фактор за поддръжката на красивото и здраво Tialo?

Лиляна: Качествената храна и правилното хранене са в основата на здравето ни, затова смятам, че е абсолютно задължително да бъдем внимателни с какво се храним.

Спазваш ли специален хранителен режим?

Лиляна: Освен че пия сутрин на гладно топла вода с лимон и изпивам по 2-3 литра вода на ден, нямам нищо друго специално, което да правя. Хранителният ми режим се състои в това, че съм ограничила до минимум млечните продукти и месото, храня се с максимално качествени плодове и зеленчуци. Това е всичко, което спазвам.

Как поддържаш форма?

Лиляна: За перфектната ми фигура последно се погрижиха екипът от професионалисти в клиниката на Zerona и по-специално д-р Явор Вълчанов.

Беше ли притеснена от евентуална болка, преди да отидеш за пръв път на процедурата?

Лиляна: По-скоро бях несигурна дали тази уникална машина работи и дали ще имам желаните резултати. За моя огромна изненада, резултатът е феноменален и очевиден.

Как преминаха процедурите през тези две седмици?

Лиляна: Много приятно и неусетно, особено когато виждаш резултатите и се амбицираш още повече.

Доволна ли си от крайните резултати – колко сантиметра от обиколката ти изчезнаха с лазера на Zerona?

Лиляна: Резултатите ми са впечатляващи – не като килограми, а като стягане и оформяне – такова перфектно тяло не съм имала дори на 20-годишна възраст. Препоръчвам Zerona, защото е свръхмодерна технология от ново поколение, без странични нежелани ефекти, с видими резултати само за две седмици.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари