IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес разкри, че Бен Афлек е разбил сърцето ѝ

3 ноември 2014 11 49

Тя намекна, че се е омъжила за Марк Антъни, за да излекува мъката си по Бен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес сподели, че Бен Афлек е първият мъж, който ѝ е разбил сърцето. 45-годишната звезда имаше 2-годишна връзка с Бен, която приключи през 2004 г. Двамата се запознаха на снимачната площадка на филма си „Джили“ и дори стигнаха до годеж, който Афлек развали.

Лопес има супер успешна кариера, но няма много късмет в личния си живот. Тя е била омъжена три пъти и има няколко неуспешни, дългосрочни връзки с Пи Диди, с Бен, а последната ѝ беше с танцьора Каспър Смарт.

Пред тв водещата Мария Шрайвър (бившата съпруга на Арнолд Шварценегер) Джей Ло обясни и защо се е омъжила за Марк Антъни само няколко месеца след раздялата си с холивудския актьор.

Лопес каза: „Раздялата ми с Бен беше първата ми наистина голяма любовна мъка и точно тогава в живота ми се появи един от най-добрите ми приятели – Марк и се превърна в моя опора. С него се познавахме от много години и всъщност се обичахме. Разбрах обаче, че никой не може да те спаси или да излекува разбитото ти сърце...“

От брака си с Антъни тя има две деца – близнаците Макс и Ейми. В момента Дженифър е свободна жена, но не планира да остане сама за дълго. „Аз съм отворена да обичам, но точно сега ми е по-добре да бъда сама, за да науча повече за себе си“, споделя поп дивата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари