IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са на път да се помирят

3 ноември 2014 14 04

Отчуждените съпрузи са готови да дадат нов шанс на брака си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу и Крис Мартин са тръгнали по пътя към щастливото помирение, поне според последните слухове. Двамата бяха разделени през последните шест месеца, но по всичко личи, че връзката им е по-здрава от всякога.

Холивудската актриса и британският музикант обявиха края на своя 11-годишен брак през април месец т. г., но досега нито един от двамата не се беше обърнал към бракоразводен адвокат.

Според техните близки, отчуждените съпрузи са на път да се помирят. Източник, близък до двойката твърди: „Въпреки че двамата са много различни, те се обожават един друг и не могат да живеят един без друг.“

Мартин и Полтроу винаги са демонстрирали, че са в чудесни отношения, а той дори си купи къща до нейната, така че да е близо до двете им деца Епъл и Моузес. Според източника, Гуинет и Крис са се разделили заради големия стрес, под който живеят покрай кариерите си, но вече са започнали и да си припомнят колко много всъщност се обичат.

Новината идва само няколко дни, след като стана ясно, че Крис се е разделил с Дженифър Лорънс, с която имаше двумесечна афера.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари