IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синди Крауфорд обича да танцува върху масите

4 ноември 2014 11 43

Супермоделът разкрива своята дива страна

Снимка: сп.Michigan Avenue

Снимка: сп.Michigan Avenue

Синди Крауфорд сподели, че обича да танцува по масите, когато е на партита. С тези думи супермоделът разкри най-дивата страна от своя характер.

48-годишната красавица, която има 15-годишен син Пресли и 13-годишна дъщеря Кая от съпруга си Ранди Гербер, сподели, че обича да пуска косата си свободно и има навика да се качва по мебелите, когато ѝ се прииска да танцува.

Пред списание Michigan Avenue, тя казва, че прави това дори много по-често, отколкото го е правила в по-младите си години. Синди споделя: „Може би трябваше да танцувам така лудо, когато бях на 20 и непрекъснато ходех по партита, а не сега. В младостта си не се забавлявах достатъчно. Чувствах се неудобно да се отпусна. Ранди промени това в мен – той обича да се забавлява.“

Скоро Синди ще се появи в една колекция от голи снимки, озаглавена „Wildlife“. В нея са снимани все известни жени без дрехи, които обаче носят животински маски на лицата си. Автор на сесията е протежето на покойния моден фотограф Хърб Риц – Брайън Боуен Смит.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари