IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уес Бентли стана татко за втори път

4 ноември 2014 13 38

Съпругата на актьора от „Игрите на глада“ е родила момиченце още през лятото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уес Бентли и съпругата му Джаки Сутбърг са се сдобили с второ дете още през юни т. г., но това става ясно едва сега. Гордите родители вече имат един син на 3 годинки, а сега са приветствали и момиченце.

36-годишният актьор от „Игрите на глада“ и „Интерстелар“ е кръстил дъщеря си Бруклин, Синът на щастливата двойка пък се казва Чарлз. В интервю за списание „Independent“ през април 2014 г., звездата от „Американски прелести“ и сериала „Зловеща семейна история“ говори открито за дългата си борба в миналото с хероина и кокаина, както и за приятелството си с покойния Хийт Леджър.

Тогава Уес каза: „Дойдох в Холивуд от малко градче в Арканзас и целият този блясък, както и нощният живот, замъглиха съзнанието ми. Девет години от живота ми минаха в гуляи. Направо ударих дъното!“

В крайна сметка Бентли успява да се измъкне от зависимостта си към наркотиците през 2009 г., а една година по-късно се жени за продуцентката Суитбърг, от която са двете му деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари