IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Стивън Болдуин стана модел

5 ноември 2014 08 56

Хейли Болдуин е най-добрата приятелка на Кайли Дженър

Снимка: Revolver

Снимка: Revolver

Дъщерята на Стивън Болдуин Хейли стана модел и ще представя новата модна кампания на марката за дрехи Revolver. Изглежда тя е поредното момиче, което е решило да се възползва от известната си фамилия, за да добие собствена популярност.

17-годишната стройна блондинка е дъщеря на най-малкия брат от клана Болдуин – Стивън (по-големите са Алек, Даниел и Уилям) и съпругата му – графичната дизайнерка от бразилски произход Кения Болдуин.

Хейли е известна също така като най-добрата приятелка на най-малката сестра (Кайли) от друг известен клан в Лос Анджелис, а именно Дженър-Кардашян. Братовчедката на Хейли – Айрланд Болдуин, която е по-известна като дъщеря на Алек и Ким Бейсинджър, също се изявява като модел.

Снимка: Revolver

В интервю за Yahoo Style Хейли каза наскоро: „Моделската професия не ми е била мечта. Тя е нещо, което просто започна да ми се случва по естествен начин, което мисля, че е по-добре, защото не чувствам някакъв вътрешен натиск.“

Хейли с баща си и сестра си Алая; Снимка: Getty Images

Всъщност Хейли дълги години се е занимавала с класически балет, но наскоро се е отказала от мечтата си да става професионална танцьорка.

Снимка: Revolver

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари