IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу се появи с нов мъж в Ню Йорк

6 ноември 2014 11 43

Той доста прилича на отчуждения ѝ съпруг Крис Мартин

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Гуинет Полтроу се появи с нов мъж в Ню Йорк, който доста прилича на отчуждения ѝ съпруг Крис Мартин. Според медиите, актрисата се появява с този мъж за втори път, като първият път е била с него в Лос Анджелис.

42-годишната блондинка е излязла от дома си в Манхатън с въпросния господин, което кара журналистите да смятат, че той не ѝ е просто приятел. Новините за новия кавалер на Гуинет идват ден след като стана ясно, че 37-годишният Крис продължава връзката си с младата холивудска звезда Дженифър Лорънс.

Дори се говори, че двамата ще минат заедно по червения килим на премиерата на нейния нов филм „Игрите на глада: Сойка-присмехулка“, по-късно този месец.

Според други слухове Гуинет искала да закрепи брака си с Мартин и затова Лорънс решила да скъса с певеца, за да не се меси в отношенията на семейната двойка.

От друга страна наскоро 24-годишната актриса си купи къща в Малибу, в съседство с тази на Мартин. Той пък продължава да се появява заедно с Гуинет и двете им деца – Епъл и Моузес и четиримата да изглеждат задружно семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари