IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майли Сайръс излиза със сина на Арнолд Шварценегер

6 ноември 2014 15 18

Майката на Патрик – Мария Шрайвър не одобрявала връзката му с певицата

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Майли Сайръс е започнала да излиза със сина на Арнолд Шварценегер – Патрик. Майката на момчето – Мария Шрайвър обаче, не одобрявала романа му със скандалната попзвезда.

Според сайта HollywoodLife.com Майли и Патрик били много развълнувани от новите си отношения, но Мария правела всичко възможно да осуети връзката им.

Източник казва пред изданието: „Мария не одобрява връзката на Патрик с Майли, защото смята, че тя ще навреди на имиджа на семейството им. Арнолд, от своя страна, е щастлив от факта, че на Патрик му върви с момичета.“

Преди време младежът излизаше с колежката на Сайръс – Тейлър Суифт, но за кратко. Според списание US Weekly Майли и Патрик са прекарали миналата седмица Хелоуин заедно и оттогава са неразделни.

Искрите между двамата обаче са пламнали още през 2011-та, по времето, когато тя все още имаше връзка с Лиъм Хемсуърт. „Тогава Майли смяташе Патрик за чаровно дете, но сега вижда, че той е пораснал и го намира за много горещ“, твърди източникът.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари