IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рейчъл Билсън и Хейдън Кристенсен си имат момиченце

7 ноември 2014 07 48

Дъщерята на двамата актьори ще се казва Брайър Роуз

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Рейчъл Билсън роди момиченце на своя дългогодишен приятел Хейдън Кристенсен. Бебето на актьорската двойка ще носи името Брайър Роуз.

Списание Us Weekly пише, че двойката е кръстила дъщеря си с име на принцеса. Брайър Роуз всъщност е истинското име на принцеса Аврора от „Спящата красавица“ или по-точно името, което е използвано в оригиналната приказка на Братя Грим от 1812 г.

33-годишната Билсън и 33-годишният актьор от „Междузвездни войни“ са споделили пред близки хора, че от дълго време са се опитвали да си имат бебе и че сега са истински щастливи и развълнувани.

Рейчъл и Хейдън са заедно от 2008 г., като се срещнаха на снимачната площадка на филма „Jumper“ и се сгодиха още същата година. Те развалиха годежа си през август 2010 г., но останаха заедно. В миналото тя имаше дълга връзка с колегата си от сериала „Ориндж каунти“ Адам Броуди, който тази година се ожени за Лейтън Мийстър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари