IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маколи Кълкин уверява феновете си, че е жив

10 ноември 2014 08 44

Актьорът се пошегува със слуховете, че е починал

Снимка; Twitter

Снимка; Twitter

Маколи Кълкин увери феновете си, че е жив чрез няколко забавни свои снимки, които пусна в Twitter.

Бившият актьор и звезда от филма „Сам вкъщи“, който напоследък се изявява като рок музикант с групата си „Pizza Underground“, излезе на сцената в Остин, щата Тексас (на фестивала Fun Fun Fun Fest) в събота вечер, за да пее с бандата си. Това се случи само два дни след като в интернет се появи информацията, че Маколи е починал, в следствие на свръх доза наркотици.

Кълкин е поредната звезда, която стана жертва на черните онлайн шеги, които обявяват различни известни личности за мъртви.

След като въпросният слух за Маколи се появи във виртуалното пространство, стотици негови фенове написаха съболезнованията си към неговите близки, въпреки че пресаташето му побърза да обяви, че новината е абсолютна измислица. Самият Кълкин се отнесе към ситуацията с чувство за хумор, като публикува снимка с текст: „Аз съм жив!!!“, но на кадъра той изглежда по-скоро безжизнен.

Снимка; Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари