IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон малтретира сина си?

14 ноември 2014 08 15

Полицията проверява актрисата след гневно избухване на малкия Джаксън

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Полицията провери дали актрисата Чарлийз Терон малтретира сина си, след като 2-годишното момченце пищяло неистово по време на излет сред природата. Холивудската звезда е била вчера (четвъртък, 13 ноември) в компанията на осиновения си син и гаджето си Шон Пен, като тримата са се разхождали в района на Санта Кларита, Калифорния.

Оказва се, че малкият Джаксън е избухнал гневно, след като е бил наказан от Чарлийз за лошо поведение. Сайтът TMZ съобщава, че притеснен турист се е обадил на полицията, за да докладва за смущаващия инцидент с разстроеното дете, което пищяло неистово.

Според полицаите обаче, нищо нередно не се е случило и няма данни детето да е малтретирано от майка си. Джаксън очевидно е пищял, за да привлече вниманието на ядосаната Терон, която го е наказала, като го е сложила да седи отделно.

39-годишната русокоса красавица наскоро се завърна в Лос Анджелис с половинката си Шон, след като двамата прекараха няколко месеца в нейната родина Южна Африка, работейки по новия си, общ филмов проект.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари