IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скарлет Йохансон показа перфектна форма шест седмици, след като роди

19 ноември 2014 12 36

Актрисата сподели, че семейството ѝ е нейната най-голяма радост

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Скарлет Йохансон каза, че нейният френски годеник Ромейн Дориак и дъщеря им Роуз са най-големият ѝ източник на радост в живота.

29-годишната актриса, която роди първото си дете само преди шест седмици, сподели още, че Ромейн винаги успява да я разсмее.

В миналото Скарлет беше омъжена за канадския актьор Райън Рейнолдс, който в момента очаква бебе от настоящата си съпруга Блейк Лайвли.

Йохансон разкри още в ново интервю за списание Marie Claire, че най-големият подарък, който някога е получавала е от режисьора на филма ѝ „Вики Кристина Барселона“ – Уди Алън, който ѝ е дал емблематичните си очила.

Скарлет признава още, че е голям фен на акупунктурата и че мечтае да може да си вземе отпуск от три месеца, за да обиколи Индия.

Актрисата, която се премести да живее в Париж миналата година, е решила да се върне в САЩ и в момента си търси нов дом в Лос Анджелис.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари