IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Еспозито се омъжи отново, този път за модел

19 ноември 2014 13 36

В миналото актрисата за кратко е била съпруга на Брадли Купър

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Еспозито се омъжи за втори път. Актрисата е сключила брак с бившия модел Луис Доулър в неделя (16 ноември), в Ню Йорк.

Дженифър и новият ѝ съпруг имат пекарна за безглутенов хляб в Голямата ябълка.

41-годишната Еспозито разкри, че се е сгодила за Доулър през май т. г., в шоуто на Кейти Корик, където промотираше своята книга „Jennifer's Way“. В нея тя описваше дългогодишната си борба с болестта цьолиакия. В книгата Дженифър разкрива и детайли за трудния си брак със звездата Брадли Купър.

Тя е била омъжена за Брадли от 2006 до 2007 г., но не е запазила добри спомени от него. Доулър, от своя страна, е имал кратка връзка с Кейт Уинслет през 2010 г., малко след като тя се раздели с режисьора Сам Мендес.

„Той е прекрасен“, заяви Еспозито за годеника си в токшоуто, обяснявайки, че той ѝ заел част от парите за пекарната. „Той не искаше да участва в началото, защото не разбираше нищо от този бизнес. Аз исках обаче, да направим нещо заедно двамата.“

В момента Луис отговаря за маркетинга на пекарната, в която младоженците продават безглутенови гевреци, бисквити, брашно, овес, палачинки и др.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари