IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мерил Стрийп е вдъхновението на Джулиан Мур за творческата ѝ кариера

23 ноември 2014 12 05

Актрисата впечатлена от уменията на своята колежка

Снимка: Beach Magazine

Снимка: Beach Magazine

Джулиан Мур сподели, че Мерил Стрийп е тази, която я е вдъхновила да стане актриса.

Към момента, Мур е на път да стане една от най-големите холивудски звезди и „виновна“ за това се оказва звездата от „Дяволът носи Прада“.

Актрисата разкрива, че се възхищава на умението на своята колежка да съчетава кариерата и да поддържа здраво своето семейство.

„Мога да си спомня Мерил Стрийп на корицата на списание „Time“, когато бях още в гимназията. Тогава казах на баща ми: „Мисля, че това искам да правя“, споделя Мур в интервю за списание Glow.

„Тя е просто невероятна актриса. И е някой, който успява да съчетае семейството, брака и кариерата.“, възхищава се американката на своята колежка.

Джулиан Мур отново е на големия екран в ролята на президент Алма Коин в „Игрите на глада: Сойка Присмехулка“ – филмът, който се очаква да бъде сред един от най-успешните проекти на голям екран за 2014 година.

Джулиан Мур е смятана за фаворит при номинациите за „Оскар“ – награда, за която е била номинирана, но все още никога не е печелила.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари