IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как Робърт Патинсън изстреля гаджето си на върха

27 ноември 2014 09 02

До скоро никой не знаеше нищо за FKA Twigs

Снимка; Spalsh News

Снимка; Spalsh News

Холивудският красавец Робърт Патинсън успя да превърне новата си приятелка FKA Twigs в звезда само за три месеца.

Актьорът от сагата „Здрач“ започна да излиза с певицата и бивша танцьорка през август, но за отрицателно време тя доби супер популярност, успя да спечели награда за музикален дебют и вече се появи в сесия за списание Vogue, на корицата на Dazed & Confused, а папараците я следват на всяка стъпка.

Само до тази пролет FKA Twigs, чието истинско име е Талия Дебрет Барнет, работеше като танцьорка в различни музикални клипове, но откакто започна връзката си с Роб, тя стана супер известна, макар и да получи доста расистки критики в социалните мрежи от феновете на британеца, които още не могат да преглътнат раздялата му с Кристен Стюарт.

Снимка: сп. Dazed & Confused

Ето и няколко любопитни факта за новото гадже на Патинсън: Тя е родена в Глостършир, Англия и е учила в католическо училище. Тя е наполовина с ямайски корени, наполовина – с испански. Талия е работила като танцьорка за Кайли Миноуг и Джеси Джей. Тя от малка слуша джаз и афро-фюжън, но не знае нито една песен на „Бийтълс“.

Първоначално Талия е искала да бъде пънк певица. Сценичният ѝ прякор идва от думата „twigs“ – клонки, защото умее да огъва ставите и костите си като върбови клони, когато танцува.

FKA пък е съкращение на „Formally Known As“ (официално известна като).

Нейната музика е вдъхновена от творчеството на певицата Джозефин Бейкър, която танцува гола из кабаретата в Париж през 20-те години на миналия век. Талия продуцира сама по-голямата част от своите песни и електронни бийтове. Тя страда от шум в ушите, което означава, че никога не чува тишината.

Снимка: Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари