IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-горещите лъмбърсексуални мъже в Холивуд

4 януари 2015 15 05

Това е новата мода расови мъжкари

Брад Пит; Снимка; GQ

Брад Пит; Снимка; GQ

Същото важи и за Брад Пит, който в ежедневието си редовно залага на брада-катинар, спортно, неглиже облекло и на визията на ловеца от „Червената шапчица“.

Снимка: H&M

Може би мъжът, който най-бързо въведе тази тенденция беше шведският модел Бен Далхаус (на снимката долу), който е въплъщение на лъмбърсексуалния мъж. Той стана известен в началото на годината и въведе тази тенденция дори във висшата мода. Вече все повече мъже-модели се появяват с дълги коси и големи бради.

Бен Далхаус; Снимка: Esra Sam

Примерите за лъмбърсексуални мъже в Холивуд започнаха също да стават все повече и повече. Такива са Чарли Хънам от „Синове на анархията“, Кит Харингтън от „Игри на тронове“, Том Харди, Райън Гослинг и др.

Вижте в галерията ни 15-те най-горещи и известни мъже, които са от тази порода.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

просто мъжки пол ( преди 9 години )
забележете за пояснението "с визия на бунтар"- на простия американец/американка им влияят само от "екрана" - т.е. не ме гледай какво правя, ами как ме правят пиарите да изглеждам... и каките да подсмърчат покрай мен
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
hm...moje bi e vapros na vkus , ili na standart na jivot ,,,,ili na jelanie za druga vizia , ne znaia
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар