IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл и Кара се правят на големи приятелки

3 декември 2014 15 00

Двете актуални красавици искат да покажат, че помежду им няма съперничество, а... любов

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Двата най-актуални модела в света в момента - Кендъл Дженър и Кара Делевин искат да покажат на света, че помежду им няма никакво съперничество, както всички очакват, а че двете се обичат искрено.

Красавиците пропуснаха да дефилират в шоуто на Victoria's Secret вчера, за да се появяват заедно в модното ревю на Chanel 2014/15, в Залцбург, Австрия. Те дори минаха хванати ръка за ръка по модния подиум с булчинските рокли, дело на дизайнера Карл Лагерфелд.

Освен това Кара и Кендъл позират за новия брой на списание LOVE, демонстрирайки доста силна привързаност една към друга.

22-годишната британка Делевин е гушнала 19-годишната американка Дженър в нещо, което прилича повече на романтична, а не на приятелска прегръдка. Вероятно помните, че в началото на годината Кара изживя кратка връзка с актрисата Мишел Родригес, но като цяло никога не е коментирала своята сексуалност.  

Красавиците в ревюто на Chanel; Снимка: Instagram

Интересното е, че двете манекенки споделят не само обща кариера в модата, ни имат и общо eкс гадже, а именно хубавецът Хари Стайлс от момчешката банда "One Direction". 

Снимка: сп. LОVE

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари