IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кати Прайс ще подлага на тест приятели

5 декември 2014 14 01

Тази Коледа ще бъде решаваща за обкръжението ѝ

Кати Прайс, Снимка: Reuters

Кати Прайс, Снимка: Reuters

Кати Прайс е решила да започне нова тактика спрямо своите приятели още от тази Коледа.

Повод за това е съкрушителната случка от по-рано тази година, в която бившият модел разбра, че съпругът ѝ е изневерявал с най-добрата ѝ приятелка.

Значително крайната мярка е провокирана от мисли, че сегашното обкръжение на Прайс злоупотребява с щедростта ѝ, и е твърдо решена да подложи приятелите си на тест.

„Аз наистина се отдръпнах и оцених нещата по друг начин. За Коледа, ще бъде тест, защото няма да се раздам. Ще похарча повече за няколко качествени подаръка, ще ги опаковам добре, ще ги дам по този начин и ще гледам каква ще е реакцията.“, сподели Прайс пред Bang Showbiz.

„Проблемът с Коледа е, че хората си мислят, че понеже изкарваш пари, ще им купуваш купища подаръци. Тази година имах прозрение и си мисля знаете ли какво – хората очакват толкова много от мен през цялото време“, продължава своите разсъждения бившият модел.

Повод за решението на 36 годишната звезда, която въпреки изневерите остана с мъжа си, е фактът, че иска приятелите ѝ да бъдат с нея и да я обичат заради това, което е тя самата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Лина ( преди 9 години )
Може би те обичат заради самата теб и заради парите.Все пак е яко да имаш приятелка с пари.По-важно е съпругът ти защо те обича и защо е с теб.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар