IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям кацнаха в Ню Йорк Сити

8 декември 2014 10 00

Британската кралска двойка се настани в любимия хотел на покойната принцеса Даяна

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън и принц Уилям пристигнаха вчера (в неделя, 7 декември) в Ню Йорк Сити и се настаниха в луксозния хотел в Манхатън – „Carlyle“. Херцогът и херцогинята на Кеймбридж в момента са в очакване на второто си дете, но това не им попречи да се решат да летят до Съединените щати, където в момента времето е доста мразовито.

„Хубаво е да сме тук“, каза Уилям пред журналистите, преди да се настани в луксозния апартамент с изглед към Сентрал Парк“, който преди години е бил любим на покойната му майка принцеса Даяна и тя неведнъж е отсядала тук през 90-те.

Първородният син на британската кралска двойка – принц Джордж си остана у дома в Лондон, за това официално посещение на родителите си, въпреки че обикновено те го взимат със себе си, когато пътуват в чужбина.

Тези дни Уилям и Кейт ще се срещнат във Вашингтон лично с президента на САЩ Барак Обама и то в Белия дом. Освен това те ще присъстват на баскетболен мач на отбора „Бруклин Нетс“ в Barclays Center, където пък ще правят компания на Бионсе и Джей Зи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари