IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар отрича слуховете, че мъжът ѝ е парализиран

8 декември 2014 15 14

Фреди Принц Джуниър наскоро претърпя операция на гръбнака

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Сара Мишел Гелар отрече категорично слуховете, че съпругът ѝ Фреди Принц Джуниър е зле здравословно и че се е парализирал, и тепърва му предстои да се учи да ходи отново.

Наскоро актьорът от „Скуби-Ду“ претърпя операция на гръбначния стълб, но тя е преминала успешно и той се възстановява бързо.

37-годишната Сара и 38-годишният Фреди имат две деца – 5-годишна дъщеря Шарлот и 2-годишен син Роки. Те са известни като едно от най-здравите семейства в Холивуд. Двамата се запознаха през 1996 г. на снимачната площадка на общия си филм „Знам какво направи миналото лято“ и оттогава са неразделни.

Освен че заяви, че мъжът ѝ е добре, ексзвездата от сериала „Бъфи, убийцата на вампири“ сподели преди няколко дни, че се опитва да научи децата си, че Коледа е най-вече празник, в който човек трябва да е великодушен към другите. Тя обясни: „На Коледа трябва преди всичко да даваме, а не само да искаме да получаваме. Синът ми е още малък, за да го разбере, но Шарлот разбира.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари