IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага и Тейлър Кини продължават да са все така влюбени

9 декември 2014 13 00

Скандалната звезда успя да изгради стабилна връзка с красивия актьор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Лейди Гага и гаджето ѝ Тейлър Кини от сериала „Пожарникарите от Чикаго“ (Chicago Fire) продължават да поддържат имиджа на перфектната двойка. Двамата минаха ръка за ръка по червения килим на 37-ите годишни награди за сценични изкуства „Kennedy Center Honors“, които се проведоха в неделя (7 декември), във Вашингтон.

28-годишната попзвезда, която пее в един от хитовете си „I Ever Lose My Faith In You“, явно не губи вяра и надежда в своя любим, за когото наскоро, според слуховете, дори се е сгодила.

За повечето хора е изненада, че ексцентричната и провокативна Лейди Гага, чието истинско име е Стефани Германота, успя да изгради стабилни отношения с красивия актьор и двамата са заедно вече повече от три години.

Наскоро певицата каза в интервю пред радиоводещия Хауърд Стърн, че е сигурна, че Тейлър е правилният мъж за нея. Тя сподели: „В началото на връзката ни той идваше да ме вземе, качваше ме на мотора си и ме водеше на плажа, без охрана – само аз и той. Хората от моя екип ми крещяха по телефона, че е опасно и че трябва да се прибирам, а той взимаше телефона ми и го захвърляше някъде в сака си. Тогава почувствах, че това е мъжът за мен.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари