IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои ще са звездните сватби на 2015-та?

28 декември 2014 13 01

Кои са двойките знаменитости, за които светът очаква да стигнат до олтара?

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

През отминаващата 2014-та година светът стана свидетел на няколко впечатляващи звездни сватби, които предизвикаха любопитството и възхищението на феновете.

От въпросните брачни церемонии най-вече се открояват тези на Джордж Клуни и Амал Аламудин, Брад Пит и Анджелина Джоли и Ким Кардашян и Кание Уест, като всички те се състояха в Европа.

Идната година също обещава да бъде не по-малко интересна в този аспект.

Медиите очакват съвсем скоро незабравими сватби да вдигнат знаменитости като Дженифър Анистън и Джъстин Теру, нейната най-добра приятелка – Кортни Кокс, която трябва да се омъжи за ирландския музикант Джони Макдейд и разбира се, новите родители Аштън Кътчър и Мила Кунис, за които също се смята, че ще се оженят.

Феновете подозират, че и попзвездата Кристина Агилера ще се разходи за втори път до олтара, този път с бащата на второто си дете Мат Рътлър (на снимката).

Кристина и Мат имат връзка от 2010 г., а обявиха че са се сгодили в началото на 2014-та, малко след „Денят на влюбените“ 14 февруари. Дъщеря им Съмър Рейн Рътлър се роди на 16 август.

Очаква се и Камерън Диас да сключи брак с гаджето си Бенджи Мадън.

Вижте в галерията ни кои са другите 10 звездни двойки, които би трябвало да си кажат „ДА“ през 2015 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )