IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Китайската Graziа посреща Нова година с Никол Кидман

25 декември 2014 10 30

Актрисата краси декемврийската корица на модното списание

Снимка: Grazia, Китай

Снимка: Grazia, Китай

Само дни след като се появи на корицата на списание ELLE, САЩ, Никол Кидман украси корицата и на китайското издание на Grazia.

Носителката на награда „Оскар“ е снимана в тъмна, елегантна рокля с богата бродерия, която подчертава стройната фигура на 47-годишната холивудска звезда. Фотосесията е дело на фотографа Чен Ман.

В интервюто за ELLE, отпреди няколко дни, актрисата за първи път разкри, че се е съгласила да се омъжи за настоящия си съпруг и баща на двете си биологични деца, само един месец след началото на връзката им и че едва след това, по време на брака им, го е опознала като човек.

От своя страна съпругът на актрисата – кънтри певецът Кийт Ърбан само преди дни демонстрира тонизираното си тяло на плажа в Хавай и демонстрира татуировката си на рамото, посветена на знаменитата му съпруга „Никол“.

Кийт ще бъде съдия и на следващия, 14-ти сезон на музикалния риалити формат „American Idol“, чиято премиера в Щатите е съвсем скоро (през януари 2015-та).

Кийт показа преди дни татуировката си, посветена на Никол; Снимка: Splash News

Вижте снимките от последната сесия на Никол в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne gi poznavam , 6tom taka sa re6ili- taka da jiveiat
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар