IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейк Гиленхал говори за романтичния си живот във Vogue

18 декември 2014 12 33

Актьорът позира с колежката си Рут Уилсън

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Джейк Гиленхал е имал връзки с известни жени като Кирстен Дънст, Рийз Уидърспун, Алиша Милър и Тейлър Суифт, но досега никога не беше коментирал романтичния си живот в медиите. Този път 33-годишният актьор е готов да разсъждава върху собствения си любовен живот, като го прави в януарския брой на списание Vogue.

В изданието той позира със своята сценична половинка – британската актриса Рут Уилсън, с която ще участват в пиесата на Бродуей „Constellations“ („Съзвездие“). „Новата ми роля в театъра ме накара да се замисля за собствения си любовен живот“, казва Джейк.

„Мисля за случаите, в които аз съм бил по-заинтересован от дадена жена и за случаите, в които жената е била по-привлечена от мен и съответно кога нещата са се получавали и кога – не. Разсъждавам и за това дали ми се е случвало всичко във връзката ми да върви добре и въпреки това да се разделя с приятелката си по някаква причина, независеща от мен или нея.“

Гиленхал позира за списанието в костюм на Rag & Bone и тениска на Gap, а 32-годишната Рут Уилсън носи рокля на Narciso Rodriguez.

Снимка: списание Vogue

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари