IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пит и Клуни ще отпразнуват сватбите си на вечеря

18 декември 2014 14 00

Брад и Джордж са добри приятели от години, но никой от тях не успя да присъства на сватбата на другия

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Брад Пит и Джордж Клуни ще отпразнуват скорошните си сватби заедно на вечеря. Така се случи, че нито един от двамата добри приятели и колеги от Холвид, не успя да присъства на сватбата на другия тази година.

Сватбата на Брад и Анджелина, която се състоя през август в Южна Франция, беше в тесен семеен кръг и очевидно Джордж не е бил поканен. Сватбената церемония на Клуни и адвокатката Амал Аламудин във Венеция, в края на септември, пък беше по времето, когато Пит и Джоли снимаха филм в Малта и те не успяха да уважат бляскавото събитие.

Затова двете двойки-младоженци са решили да честват браковете си на вечеря в имението на Клуни в Лос Анджелис след няколко дни.

Брад и Анджелина ще осигурят виното за вечерята – тяхно собствено розе „Château Miraval“. Самата вечеря ще бъде сготвена от главния готвач на любимия ресторант на Джордж „The Мусо & Frank Grill“, като най-вече ще има ястия от стриди и омари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари