IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би се обърна за помощ към ексгаджето си Еди Мърфи

22 декември 2014 13 05

В момента певицата се готви за развод със Стивън Белафонте

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Мел Би се е обърнала за съвети и подкрепа към бившия си приятел Еди Мърфи. В момента британската певица подготвя развода си със своя съпруг от седем години – Стивън Белафонте, след като стана ясно, че той я е подлагал на системен домашен тормоз.

39-годишната ексзвезда от групата „Спайс гърлс“ имаше кратка връзка с Еди през 2006 г. и дори втората ѝ дъщеря – Ейнджъл е от любовта ѝ с актьора. След раздялата им тогава, отношенията ѝ с него не бяха много приятелски и той дори си направи тест за бащинство, защото не беше сигурен, че Ейнджъл е негово дете. След това обаче, двамата заровиха томахавката и към днешна дата са в отлични отношения.

Според последните слухове, Мел се е обадила на Мърфи за съвет за сегашните ѝ проблеми. Той, от своя страна, я посъветвал да си мълчи и да се държи с достойнство. Източник, близък до Мелани Браун казва пред вестник Daily Star: „Еди й каза да държи личния си живот далеч от медиите и да не разкрива чувствата си публично. Стивън и без това говори непрекъснато.“

Топ продуцентът Саймън Кауел също е предложил помощта си на Мел, която се изявяваше като съдия в неговото шоу „X Factor“. 55-годишният музикален магнат искал да направи всичко възможно, за да помогне на Мел да премине през този ад в личния си живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари