IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вал Килмър се стопи

23 декември 2014 11 12

Актьорът е отслабнал драстично в последната година

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Вал Килмър разкри драстична промяна в теглото си докато пазаруваше в магазина на марката Levi's в Малибу, в понеделник.

Бившият Батман, който след няколко дни трябва да навърши 55 години, прилича на своя сянка, в сравнение с фигурата си от последните няколко години.

Според сайта TMZ, Килмър един ден се е погледнал в огледалото и е осъзнал, че трябва да се промени и най-вече да отслабне, ако иска да продължи кариерата си в Холивуд.

През 1995 година Вал стана мегазвезда след участието си в хита „Батман Завинаги“, но може би една от най-незабравимите му роли ще си остане превъплъщението му в Джим Морисън в хита на Оливър Стоун „Дooрс“.

През август Килмър пусна в Twitter свое селфи от плажа, но без тениска, с което искаше да демонстрира на последователите си, колко много е отслабнал.

Наскоро Вал влезе в образа на Марк Твен във филма „Том Сойер и Хъкълбери Фин“. Ексцентричният актьор има две деца – дъщеря Мерседес на 23 години и син – Джак на 19 години, които са от брака му с британската актриса (и негова колежка в лентата „Уилоу“) – Джоан Уоли.

Вал с Рита Уилсън в края на 2013-та; Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари