IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тим Бъртън изостави Хелена Бонъм Картър заради асистентката си

29 декември 2014 10 00

Въпреки това двамата прекараха празниците заедно с децата си

Снимка; Splash News

Снимка; Splash News

Хелена Бонъм Картър и Тим Бъртън прекараха Коледа заедно с двете си деца Били и Нел, въпреки че официално обявиха раздялата си няколко дни преди празниците.

48-годишната британска актриса и 56-годишният американски режисьор бяха заедно цели 13 години, но никога не са сключвали брак. Те дори не живееха в една къща, а в две съседни, което ги правеше една от най-ексцентричните двойки в шоубизнеса.

В официалното изявление, дадено от говорителя на двойката, се казва: „Тим Бъртън и Хелена Бонъм Картър се разделиха по взаимно съгласие по-рано тази година, но продължават да бъдат приятели и да се подкрепят като родители.“

Според последните слухове, още в началото на 2014-та Тим е започнал връзка с асистентката си от три години – Беренис Берсивал, която също наскоро се е разделила със съпруга си. Дори се говори, че режисьорът е заживял с новата жена в живота си и че е много влюбен в нея.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари