IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои знаменитости посрещнаха Коледа с пижамено парти?

30 декември 2014 09 31

Вижте какво представлява празничната мода на звездите в Холивуд

Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер - Мария Шрайвър с децата и кучетата си; Снимка: Twitter

Бившата съпруга на Арнолд Шварценегер - Мария Шрайвър с децата и кучетата си; Снимка: Twitter

Като че ли има мода сред семействата на звездите в Холивуд да посрещат Коледа по идентични, тематични пижами. Явно това облекло дава на звездите допълнителна доза празнично настроение.

Сред известните личности, които обичат тази коледна мода, наложила се през последните няколко години, са Тейлър Суифт, Джесика Алба, Кейли Куоко и много други.

Явно чрез въпросните пижами знаменитостите искат да покажат, че това е периодът, в който те се търкалят по цял ден у дома, без да се гласят със специални тоалети, както правят, когато им се налага да ходят по светски събития.

Определено пижамените партита са завладели Холивуд през този период и това става ясно от снимките в социалните мрежи, които самите известни личности се надпреварват да пускат в последните дни.

Обикновено кадрите са на фона на красиво украсена елха, под нея – купища с подаръци, а около звездите са техните най-любими хора.

Вижте и другите звезди, които се премениха в еднакви пижами на Коледа в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари