IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Боно може би никога повече няма да свири на китара

3 януари 2015 16 00

Звездата от U2 с последици от тежък инцидент

Снимка: The Hollywood Reporter

Снимка: The Hollywood Reporter

Боно разкри, че може би никога няма да може отново да свири на китара, вследствие от ужасяваща катастрофа с колело.

Звездата от U2 твърди, че изключително много ще му липсва инструментът и призна, че се бои от най-лошото след като претърпя инцидент през ноември.

Счупен лакът, фрактура на лицето, ръцете и рамото са част от последиците след катастрофата в Ню Йорк.

„Възстановяването беше много по-трудно, отколкото предполагах. Докато пиша това, не е ясно дали някога ще мога отново да свиря на китара. Моята банда ми напомни, че нито те, нито западната цивилизация зависят от това“, написа Боно на официалната страница на U2.

Звездата призна, че не е бил в състояние да се движи през последните няколко седмици, и че е на силни болкоуспокояващи.

54-годишният музикант, който се възстановява в своя дом в Дъблин, не може да си спомни точно какво се е случило по време на инцидента и заяви, че постът му в официалната страница на U2 ще бъде неговата единствена комуникация през първите шест месеца от годината.

Към настоящия момент, Боно отчаяно се опитва да се възстанови навреме за предстоящото турне на U2, което се очаква да стартира през месец май.

„Последиците от този гаден инцидент са достатъчно големи, че да се наложи много да се концентрирам, за да бъда готов за турнето на U2. Вследствие на това, отложих всички публични изяви и реших, че това послание е единственото, което мога да отправя за първата половина на 2015 година“, сподели Боно.

Звездата призна, че ще се опита да се поучи от своите грешки и да осъзнае, че тялото му не е „бронирано превозно средство“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари