IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън говори без проблем за Брад Пит

5 януари 2015 10 30

Бившите съпрузи нямат вражда помежду си

Дженифър Анистън; Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън; Снимка: Getty Images

Звездата от сериала „Приятели“ призна, че не изпитва никаква болка и лоши чувства, когато говори за бившия си съпруг – Брад Пит.

Холивудската двойка, спрягана за една от най-красивата в актьорските среди, се раздели през 2005 година след общо пет години съвместен живот.

Актрисата заяви, че се чувства абсолютно комфортно да говори за своя колега и признава, че с днешна дата двамата поддържат добра връзка помежду си.

„Не го намирам за болезнено. Смятам, че е разказ, който се преследва, защото е интересен за заглавие. По-скоро е тема, която раздвижва медиите“, сподели Анистън пред CBS.

За сегашното развитие на отношенията между актьорите се спекулира изключително много сред жълтата преса.

Истината е, че Дженифър Анистън и Брад Пит все още комуникират, въпреки, че актрисата споделя, че не е нещо, което правят всеки ден.

„Разменяли сме си добри пожелания и всякакви неща от този тип, но това не е постоянно нещо.“, продължи звездата.

Изказването на актрисата от „Приятели“ дойде малко след като Анджелина Джоли заяви, че да е омъжена за Брад Пит е „изключително чувство“.

39-годишната екранна партньорка на Брад Пит от филма „Мистър и Мисис Смит“ официално се превърна в негова съпруга миналата година, а на церемонията присъстваха и шестте им деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари