IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън: Покойното ми гадже ми изпрати Джъстин

9 януари 2015 11 00

Актрисата вярва, че първият ѝ любим се грижи за нея от небето

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън за първи път сподели в интервю за The New York Times, че доста преди тежката си раздяла с Брад Пит (точно преди 10 години), е изгубила друга своя любов. Това е бил първият сериозен приятел на актрисата, с когото тя е имала 5-годишна връзка в началото на 20-те си години. Вероятно става въпрос за актьора Даниел Макдоналд, с когото тя излиза малко преди да получи ролята си в хитовия ситком "Приятели". 

"Той беше първата ми голяма любов, бяхме заедно цели пет години, но тогава аз бях много млада, за да мисля за семейство."

По-късно същият този мъж, който е бил уважаван театрален актьор с номинация за награда "Тони" умира от мозъчен тумор. "Може би той беше точният мъж за мен, но аз бях на 25 години и постъпих глупаво. Вярвам, че той ми изпрати Джъстин, за да бъда щастлива отново", казва Анистън в интервюто.

45-годишната звезда е сгодена от близо три години за 43-годишния актьор Джъстин Теру, но двамата все още не са обявили, кога смятат да се оженят.

Дженифър казва за годежа си с Теру следното: "Отне ми известно време, за да свикна с годежния си пръстен, който е доста голям. Аз не съм момиче, което си пада по диамантите. По-скоро обичам евтини етно бижута."

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари