IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарлийз Терон и сватбата на мечтите ѝ

18 януари 2015 11 30

Актрисата е сгодена за Шон Пен

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едно от най-чаканите събития сред звездите безспорно е сватбата на Шон Пен и Чарлийз Терон.

Но противно на всички очаквания, актрисата предпочита малка церемония във възможно най-тесен кръг от приятели и роднини.

Двойката официално се сгоди през ноември, по време на романтично пътешествие до Париж, а сега искат да обменят клетвени обети на... частен плаж.

„Тя би се радвала много да се омъжи на плажа в нейната родна Южна Африка, но Шон харесва идеята за Куба“, сподели източник пред списание „Life & Style“.

Шон Пен е склонен да съобрази собствените си планове и график с Чарлийз, само и само тя да успее да получи сватбата на мечтите си.

Преди официално да се сгодят, актрисата сподели, че няма никакво желание да става булка.

По това време, самата тя коментира: „Нека поставим нещата така: никога не съм имала мечтите за бялата рокля. И като гледам другите да се женят? Мисля, че това е красиво за тях, но за да бъда абсолютно честна, обикновено стоя там ужасена.“

„Очаква се това да бъде нощ, празнуваща любовта и всичко, което виждаш, е двойка, разделена цяла нощ, която се грижи всички останали да бъдат добре. Изглежда доста работа. И колкото по-стар ставаш, толкова повече пресяваш нещата, които наистина имат значение“, каза Чарлийз Терон.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари