IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Итън Хоук: Третират ме като цар след номинацията за „Оскар“

22 януари 2015 08 15

Актьорът е аплодиран из улиците и заведенията на Ню Йорк

Итън със съпругата си Райън; Снимка: Getty Images

Итън със съпругата си Райън; Снимка: Getty Images

Холивудският актьор Итън Хоук сподели, че се чувства като кралска особа след номинацията си за „Оскар“ за най-добър актьор в поддържаща роля (за ролята си в „Boyhood“).

44-годишната звезда споделя, че съгражданите му от Ню Йорк го спират по улиците за да го поздравяват. Итън разказа, че е отишъл да отпразнува номинацията си в ресторант в Бруклин, заедно със съпругата си Райън и децата им и още при влизането си в заведението всички клиенти започнали да го аплодират.

Източник, близък до Хоук, разказва за вестник New York Post следното: „Всички искаха да се ръкуват с Итън и всички го поздравяваха, сякаш е супер специален.“ Актьорът от „Гатака“ е получавал и преди номинации за „Оскар“ (общо четири) – за участието си във филма „Тренировъчен ден“ и за сценарист за лентите „Преди залез“ и „Преди полунощ“.

Самият той наскоро призна, че всички тези номинации са признание за работата му, което обаче той не знае как точно да приема. Той каза: „За моята 30-годишна кариера в Холивуд, все още не знам как да се справям емоционално с тези признания. Те по-скоро ме объркват.“

Кадър от филма „Boyhood“; Снимка: outnow.ch

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
ne gi poznavam , ne se interesuvam ot kliuki za horata
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар