IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Странните имена на децата на знаменитостите

30 януари 2015 09 14

Някои звезди не се притесняват да дават абсурдни имена на наследниците си

Кадър от филма "The Place Beyond the Pines"; "Снимка: outnow.ch

Кадър от филма "The Place Beyond the Pines"; "Снимка: outnow.ch

В света на шоубизнеса е пълно със звезди, които дават странни имена на децата си, в желанието си те да не са банални, а да са уникални.

Проблемът е, че някои от тези имена звучат абсурдно и дори шантаво. Някои от известните актьори, музиканти и светски личности наистина назовават наследниците си без да обмислят избора си малко по-добре.

Открай време в Холивуд е пълно с деца на знаменитости, които носят смешни имена. Например имената на дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур – Талула, Ръмър и Скаут са пословични.

Децата на Крис Мартин и Гуинет Полтроу носят библейските имена Епъл и Моисей, които малко хора разбират. Големият син на Алиша Кийс се казва Египет, а вторият – Генезис. От по-скоро родените деца на знаменитостите, титлата най-странно име трябва да бъде дадена на дъщерята на Райън Гослинг и Ева Мендес – Есмералда Амада.

Определено холивудската двойка е проявила доста креативност при избора на име на бебето си, което се роди през есента на 2014-та.

Вижте в галерията ни кои са другите известни личности, които наскоро се сдобиха с деца, но им дадоха прекалено странни имена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари