IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уентуърт Милър излезе от анонимност

28 януари 2015 07 48

Актьорът мина по червения килим за първи път от 4 години

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Уентуърт Милър се появи на премиерата на своя нов филм „The Loft“ в Лос Анджелис. Това е първата му поява на червения килим от четири години насам.

Горе-долу тогава актьорът, който стана звезда с ролята си в хитовия сериал „Бягство от затвора“, си призна, че е хомосексуалист и излезе от светлината на прожекторите.

Всъщност това е и първият филм на Уентуърт от няколко години насам. Последната му роля беше в приключенския екшън „Заразно зло: Живот след смъртта“.

Новият филм на Милър е трилър, като в него участват още горещите актьори Джеймс Марсдън, Ерик Стоунстрийт и Матиас Шонартс.

Сюжетът на филма е следният: Петима женени мъже заговорничат тайно да си наемат един мезонет в града, споделяйки го. Там те могат да водят своите любовници и да осъществяват скритите си фантазии. Но фантазията на един от тях се превръща в кошмар, след като те откриват мъртвото тяло на непозната жена в тайната квартира.

Вижте официалния трейлър на филма във видеото:

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

poznavach ( преди 9 години )
ne mi bil frenski, nai mi bil belgijski vyprosnia original na filma ;-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
me ( преди 9 години )
Това е пак римейк на френски филм, нищо ново под слънцето.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар