IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун – по-смела и секси от всякога!

1 февруари 2015 08 51

Холивудската легенда засне поредната си корица за модно списание

Снимка: сп. L'Officiel, Австралия

Снимка: сп. L'Officiel, Австралия

Шарън Стоун е звездата от корицата на новия брой на списание L'Officiel, Австралия. Холивудската легенда позира в смели пози пред обектива на Джал Уотърлот.

56-годишната актриса споделя в интервюто, че се готви да се върне в светлината на прожекторите.

Навремето тя направи своя голям пробив в киното с ролята си в еротичния трилър „Първичен инстинкт“. Стоун обаче твърди следното: „Мога да играя роли на провокативни жени, но това не ме прави провокативна.“

Актрисата споделя с изданието, че е решена да се завърне в шоубизнеса през 2015-та и то с гръм и трясък. През идната година трябва да се появят три филма с нейно участие, освен това тя озвучава една от ролите в анимацията „Savva. Serdtse voina“ и е поела една от главните роли в сериала „Agent X“.

Амбициозната блондинка е от близо три десетилетия в киноиндустрията, но категорично не е старомодна филмова звезда. Тя не се страхува от възрастта си и дори наскоро стана ясно, че има нов мъж в живота си и това е 43-годишният актьор Дейвид Делуис, познат от сериала на Дисни „Магьосниците от Уейвърли Плейс“.

Вижте снимките на Шарън за списанието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари